АЛИСИЯ НАЙ-СЕКСАПИЛНА СПОРЕД FHM


Престижното мъжко списание FHM направи бляскава церемония по награждаването на 100-те най-красиви жени в света снощи в столичния клуб „Биад”. На партито присъстваха много ценители на женската хубост и всички очакваха да видят коя е най-секси за 2008 година.


Топ изпълнителката на Ара мюзик Алисия получи заслужено титлата за "Най-сексапилната жена". Красавицата благодари на всички, които са гласували за нея и отбеляза, че „сексапилът на една дама се крие в погледа и в движенията на тялото” и допълни:” Аз постоянно флиртувам с фотообектива, а по този начин и с хората, които гледат снимките ми…” Шеметната изпълнителка на “Едва ли те боли” е и корицата на юнския брой на сп. “FHM” с една изумително сексапилна и стилна фотосесия.
Алисия сподели радостта от получаването на наградата с бащата на детето си Валери Божинов, който също уважи церемонията.

Водещ беше поп певецът Крум, който вече трупа опит в новото си амплоа. Изпълнителят откри церемонията с песента си „Едно огледало” и бързо покачи настроението на присъстващите. На сцената се качи и априлската корица на FHM Джина Стоева, която поздрави всички с песента си „Няма да ти мине”. Русокосото изкушение беше избрала модерния жълт цвят за тоалета си- красива дизайнерска рокля.


Новата хитмейкърка Емануела изглеждаше ослепително и последна изпълни тоталния си хит „Да си плащал”. Красавицата с изумрудения поглед се чувстваше много добре отново на подиума в Биад, броени дни след като там се състоя промоцията на дебютния й албум „Запознай я с мен”.

Партито уважиха и други изпълнителите на Ара мюзик: Ивена, Джордан, Дарко, Пепа и Габриела.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds