В началото на юни, най-голямата гръцка звезда Сакис Рувас бе в България за визуализирането на пилотния сингъл “I Want You”, от предстоящия му нов албум. За първи път, изпълнителят работи с български режисьор, в лицето на най-прогресивния и нашумял режисьор на клипове Александър Моллов.
Двудневният престой на Сакис Рувас у нас успя да остане в пълна тайна от медиите, единствено екипа на MAD TV бе плътно до звездата, съдействайки му за контактите с някои от най-важните хора в музикалния бизнес у нас. MAD TV отрази заснемането на новото видео на гръцката звезда и скоро зрителите на MAD ще могат да видят есклузивен материал за мейкинга на клипа, а по-късно и самото видео “I Want You”, което ще се завърти ексклузивно по MAD България.
MAD съдейства за тайна среща между Сакис Рувас и българската звезда Анелия, на която двамата обсъдиха възможностите за бъдещи колаборации. Двамата изпълнители останаха изключително впечатлени един от друг и щастливи от възможността да се запознаят, уговаряйки си нова среща, за да реализират своите музикални идеи. Сакис Рувас бе поласкан от поканата на българската красавица да гостува на третия “MAD Secret Concert by Coca-Cola”, и обеща да включи в програмата си „тайния концерт” на 1 юли .
Анелия ще е третата звезда в българското издание на “MAD Secret Concerts от Coca-Cola”, след първите два суперуспешни концерти с Десислава и Графа. Организаторите от MAD TV издават, че звездата се подготвя да разбие публиката с абсолютно неочакван лайв...и визия. Изпълнителката ще изпълни наживо свои любими парчета на чужди изпълнители, според концепцията на “Secret Concert”.
На 10 юни, MAD TV стартира и играта за ограничените покани за концерта. Само 200 късметлии ще имат шанса да получат една от безценните покани за “MAD Secret Concert by Coca-Cola” с Анелия.
“Mad Secret Concerts” с Анелия се организира с изключителната подкрепа на Coca-Cola.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds