Секс звездата на фолка се подложи на хормонално лечение, за да зачене

Фолкдивата Галена е изпаднала в истинска депресия заради външния си вид. Секс-звездата качи доста килограми през последните месеци и вече конкурира пищните форми на родилката Дженифър Лопес.

Рязкото надебеляване на Галена не остава незабелязано от нейните колежки и те се надпреварват да й дават съвети какви диети да спазва, за да си върне фината талия. Галена обаче не иска и да чуе за отслабване, защото има съвсем друга цел. Чернокосата красавица най-сетне е решила да стане майка и именно за това качва килограми.

Колежки на звездата издават, че тя се е подложила на хормонално лечение, за да успее да зачене. Галена си е направила пълни гинекологични изследвания, които показали, че е годна да роди наследник на приятеля си Талин. Лекарите обаче й дали хормонални таблетки, за да ускорят процеса и резултатът да е сигурен. Певицата ги приема вече 3 месеца, но единственият резултат е рязкото напълняване. Галена обаче вече се виждала бременна и затова не се ограничавала и на масата, издават запознати. „Чака всеки момент да зачене и си хапва каквото поиска", коментират колежки на звездата.

Атрактивната звезда е твърдо решена да стане майка, въпреки че кариерата й е в разцвет. Причината е че иска да задържи на всяка цена приятеля си Галин. Брюнетката се страхувала, че ако не му роди дете, ще я изостави както колежката й Деси Слава. Именно отказът на блондинката да роди наследник на Галин доведе до разпад в брака им.

Галена е решена да не повтаря грешката на Деси и иска час по-скоро да зарадва гаджето си с бебе. Майката на Галин оказва допълнителен натиск на певицата. Тя имала навика да се кара на сина си пред нея, че още не я е дарил с внук. „Водиш ми разни съпруги и приятелки, а още няма резултат. Докога ще я караме така?", питала свекървата на Галена. Според колежки на певицата, тя била притеснена, че ако скоро не зачене, може да изгуби богатия си приятел и шансовете за брак с него.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds