Примата на „Diapason Records” спази традицията от миналата година и заложи на ново парче, което дава сериозна заявка за летен хит – 2008. Песента носи предизвикателното име „Изневерявам ти”. Текстът е на Росен Димитров, музика – Христодулос Сиганис, аранжимент – Даниел Ганев, гръцки текст – Христодулос Сиганис, Валентино. Парчето е с модерно поп-фолк звучене и интересен замисъл, който е пресъздаден и във видеото.

Снимките са правени в къща в Симеоново, а партньор на Теодора в клипа е професионален актьор.
„Решихме този път да наемем актьор, а не модел – сподели синеоката чаровница. – Анатоли много добре се справи с ролята си. А и като човек е много готин и се забавлявахме страшно. – допълва певицата. – Изобщо не се изморих, толкова ми беше интересно.”

Песента и видеото разказват за сложните отношения в една връзка, за момента, когато рутината измества романтиката и вниманието. И как жената всячески се опитва да предизвика някакви чувства у своя любим, за да види, че още може да изпитва нещо към нея. В клипа изпълнителката сменя няколко визии. Участие взема дори и домашният й любимец Нора. Кученцето допълва уютната домашна обстановка във видеото. „Реших за лятото да зарадвам почитателите си с клип и нова песен, а не да клипирам някоя от третия ми албум „Недовършена целувка” – споделя Теодора – Парчето е хубаво и се надявам да има успеха на „Смешна цена” от миналото лято.” – пожелава си певицата.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds