МАРИЯ ПУШИ В ОСМИЯ МЕСЕЦ


Казват, че забраненият плод е най-сладък... И не всеки би могъл да устои на изкушението. Това правило бе затвърдено с пълна сила от бременната в осмия месец фолкпевица Мария.
За какво изкушение обаче става въпрос? Разбира се, не за изневяра, както веднага биха си помислили някои зложелатели! Ще ги разочароваме, като подчертаем, че певицата е все така влюбена и щастливо омъжена за заможния си съпруг Димитър, на когото ще бъде кръстен дългоочакваният им син.
Както се вижда на нашите папарашките снимки, изпълнителката на Сладък миг наруши обичайните лекарски препоръки и запали цигара, която изпуши с огромно удоволствие. Нещо повече, тя го направи пред укорителните погледи на доста свидетели... За светското събитие, на което Мария бе специален гост и спечели приза Сексимайка на годината.
Нормално е напрежението и деликатното емоционално състояние на една бременна жена в даден момент да си кажат думата и да накарат дори най-големите въздържатлки да се “подхлъзнат”. Освен това, пайнерката е подложена и на постоянна медийна атака, която допълнително нарушава спокойствието и личното й пространство. В случая, в компанията на Мария през цялото време бяха няколко дами-пушачки и именно това според нас е отпушило желанието й да “дръпне” един фас.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds