В грандиозен конфликт се е забъркала фолк певицата Ивана. Айтозлийката има сериозни търкания с врачката Мария Асенова. Преди дни гадателката се изцепи в интервю пред седмичника "Уикенд", че прави черни магии на Ивана. Оказа се, че конфликът между доскорошната №1 в попфолка и Мария Асенова стартирал преди около година. Ивана спряла да се обажда на личната си гадателка, тъй като не била доволна от нейни предсказания, фолк звездата не изпълнила и поет ангажимент към Мария, с което, си навлякла гнева й.
"Тя ме рекетира за пари! Това е истината, но не искам да изпадам в подробности", споделила пред свои близки Ивана, фолк звездата е силно уплашена и респектирана от Мария Асенова, тъй като е суеверна и се плаши от черни магии. В чалга съсловието се носи мълвата, че гадателката искала 15 000 лева от Ивана, за да я пречисти напълно. Мария Асенова взимала всяка година въпросната сума oт своите ВИП клиенти. Сред тях са шефът на "Пайнер" Митко Димитров, новата чалга звезда Галена, както и половинката на столичния кмет Бойко Борисов -Цветелина Бориславова. Според думите на Мария Асенова Ивана дължи кариерата си на нея.
В попфолк средите предричат, че скандалът между Ивана и Мария Асенова тепърва ще се разраства. Айтозлийката търсела усилено врачки, които да й направят бяла магия срещу заклинанията на доскорошната й приятелка.
Потърсена за коментар, Ивана не пожела да коментира случая.
"Не искам да се забърквам в интриги с когото и да е било. Освен това не съм убедена, че ще предадете точно думите ми", рязка бе хитовата изпълнителка.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds