Жестоки скандали тресат фирма „Пайнер" малко преди старта на ежегодното й вече турне в страната. Всички певци се натискат да бъдат включени в заветната осморка на звезди изпълнителки, но в крайна сметка малцина са тези, които биват „погалени" от ръката на продуцента си инж. Митко Димитров.

Хитмейкърката в бранша,Ивана няма да участва в дългоочакваната фолк обиколка. До детронирането на Ивана се стигна след мощния албум, който направи пряката й конкурентка Преслава през изминалата година. Така именно изпълнителката на хита „Водка с утеха" ще закрива мегаспектаклите на „Планета Пайнер".

От заветната някога звездна осмица са отпаднали още имена като Анелия, Гергана и Емилия, в момента в майчинство. Интересното е, че и на трите изброени по-горе певици музикален продуцент бе Тодор Димитров-Токича, когото те напуснаха и зарязаха. На тяхно място ще извият гърла дебютантките Джена и Елена Паришева, както и Есил Дюран, която възкръсна в медийното пространство покрай изявите си на журираща критичка в риалити шоуто „Мюзик айдъл". Единствената звезда, която за пета поредна година ще пее по стадионите е огън - момичето Камелия. Освен нея и вече споменатите имена другите изпълнители, които ще радват феноте са Галена и Борис Дали.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds