Лолитката на “Диапазон Рекърдс” Анна се стопи неузнаваемо. От няколко месеца изпълнителката на “Не съжалявам” е на режим на хранене според кръвната група. Чаровницата е кръвна група АБ. Благодарение на стриктната диета Анна е свалила повече от осем килограма.


Съществува теория, според която кръвната група се оказва определяща не само за режима на хранене, но и за характера на човека. За хората с кръвна група АБ се казва, че са с деликатна чувствителност. Те са внимателни към чувствата на хората и се отнасят към тях с грижа и предпазливост. Но от друга страна са строги към себе си и тези, които са им близки. Следователно, те сякаш имат две “личности”: една за хората от “вътрешния” им кръг, и една за тези от “външния”. Те често стават сантиментални и се замислят твърде на дълбоко върху нещата. Хората с кръвна група АБ имат много приятели, но също така имат нужда да бъдат сами и да премислят нещата.
“Не съм съгласна само с последното твърдение. Не обичам да премислям нещата, след като са се случили” – заяви Анна. “Най-тежко ми е, че не мога да консумирам пилешко месо. Оказа се, че е много противопоказно за мен. Също така не трябва да пия кока-кола, но това е добре и за гласа ми” – сподели очарователната блондинка.


Анна е щастлива, че е спечелила битката с килограмите. Макар и много от нейните фенове да твърдят, че “тя е красива такава, каквато е”. Талантливата певица скоро ще зарадва почитателите си с новата си визия и с нови обещаващи музикални проекти. Певицата празнува рождения си ден само след 3 дни – на 26 май.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds