ТОНИ СТОРАРО В "ГОРЕЩО"


Днес в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” гост е певецът на годината за 2007-ма според списание „Нов фолк” и Първите Годишни Музикални Награди на Фен ТВ
– Тони Стораро. В едно много забавно и изпълнено с положителни емоции интервю Големият Тони разказва историята си така, както зрителите никога досега не са я чували. Водещата Венета Райкова още в самото начало не пропусна да се осведоми защо му казват Големия Тони. „Всичко по мен е голямо!” – отговори шеговито Тони Стораро и обясни, че според него е заради големия му глас.


Певецът за 2007-ма признава, че няма нещо, което да не заслужава и разкрива в детайли трудния си път до върха. Тони признава, че при някои изпълнители нещата се случват по-лесно, но при него не е така. Още в началото на кариерата си в София на Тони му се налага да работи година и половина в турски ресторант за десет лева на вечер, от които шест давал за такси, за да се прибере. Дори след като подписал договор с продуцента си и издал първите си албуми, нищо не се случвало с кариерата му. „Ще издържа, няма да се откажа!” – зарекъл се тогава Тони Стораро и днес, след тоталния си хит „2,3,4”, разкрива как се правят хитове.


Не по-малко драматична и изпълнена с премеждия е историята около сватбата на Големия Тони – с ученическата си любов и настояща съпруга Тони се оженил тайно на абитуриентския им бал. „Исках да не я изпусна!” – споделя Тони и признава, че родителите й не им говорили месец след това.
Тони Стораро споделя, че понякога има сериозни проблеми със свои фенки като случаят преди време, когато бил издирван от полиция и прокуратура за изнасилване на 14-годишно момиче.

0 Comments:

Post a CommentПо-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds