АНЕЛИЯ ЗАРЯЗВА ЧАЛГАТА


Една от най-изявените изпълнителки на „Пайнер" -Анелия, сериозно е започнала да се замисля за смяна на жанра. Певицата споделила пред познати, че вече й е омръзнало всички да я наричат чалгаджийка и да я свързват единствено с поп фолка. Тя замисляла цялостна смяна на репертоара.

„Много хора ми казват, че гласът ми не е за този жанр. Мисля, че ми трябва нещо ново", били аргументите на брюнетката. Анелия имала голямо желание да се захване с дене или джазмузика.

Наскоро Деси Слава също обяви, че вече напуска фолкбранша и дори пусна парче на испански език. Именно затова, след като Анелия разкрила мераците си за ново поприще, злите езици пуснали мълвата, че изпълнителката копира поведението на колежката си и използва евтини трикове, за да е актуална. Между двете звезди винаги е имало едно негласно съперничество.

„Анелия се съгласи да участва в „Мюзик айдъл" само защото Деси Слава е в „Пей с мен". Тя копира абсолютно всичко, което направи колежката й", мълви се по адрес на бившата половинка на Коко Динев.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds