Певицата от каталога на „Диапазон рекърдс” засне видеоверсия на песента „Имаш моето сърце”.

Точно по празниците чаровната Румина не почиваше...а се отдаде на работа. В резултат на това почитатели и фенове ще могат да се насладят на новия й клип само след няколко дни в ефира на Фен ТВ!
Снимките са правени в новия
жилищен комплекс „Делта Хил”, който се намира близо до София. Интересното е, че Румина, която има шофьорска книжка съвсем отскоро, подкара уникален автомобил „Ламборгини” специално за снимките. „Беше ми малко страшничко да шофирам такава кола – признава си чаровницата – Все пак съм „пресен” шофьор и се опасявах да не направя някоя „беличка” J. Но всичко беше наред, справих се. На всички от екипа ни беше много забавно и най-важното – приятно. Самата обстановка беше такава....много спокойна” – допълва певицата. Тя сменя четири визии, които идеално допълват пролетното настроение, което лъха от видеото.
Любопитното е, че мъжът, който ще видите в клипа, всъщност е тайнственият арабски бизнесмен, с който Румина беше засичана преди време. Дали отношенията им са само професионални ?????
J
Самото видео проследява нишката на историята на самата песен – как
истинската любов не може да бъде заличена от нищо – нито от времето, нито от трудностите...
Режисьор е Ненчо Касъмов, стилист – Данчо Христов, грим – Бони, а за прическите на Румина се погрижиха от салон „Sisley”.
Очаквайте съвсем скоро „Имаш моето сърце” само в ефира на Фен ТВ
J.



0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds