БИОГРАФИЯ НА АЛИСИЯ


Алисия е родена на 1ви Март идвайки с баба Марта на този свят за да го промени. Родена е в Ихтиман, зодия риби. Очите й са кафеви, а последният й стил е с руса коса и секси излъчване. Висока е 162 сантиметра. Любимият й цвят е червен, а любимите й цветя са червени рози (логично). Харесва всякакъв вид музика, но се стреми да подражава на сръбските изпълнителки, които по свой собствен начин са секси и много популярни.
Тя запали сърцата на феновете си със "Палиш, Палиш" и ги подслади с един "Карамел". Това е една от най-важните фигури в екипа на Ара Мюзик, както и половинката на една от звездите на Българският футбол - Валери Божинов и не на последно място - супер мама на малкия Валери. Алисия е родена на първи март в град Ихтиман. Притежава 162 сантиметра прелест и много оригинално мислене по отношение на своя имидж.
Изпълнителката на “Ара мюзик” живее в Англия с Валери Божинов и детето им в дом за около 4 млн. лв. Докато беше бременна с бебето на Валери Божинов, сладката миньонка направи фотосесия за списание "Моята бременност", където изглеждаше зашеметяващо въпреки допълнителните килограми. През 2007-ма, в която се роди синчето им, двамата с нападателя на италианският гранд Ювентус спечелиха награда за двойка на годината.
През 2008 изпълнителката на “Ара мюзик” долетя специално от Англия за да бъде водеща на първите годишни музикални награди на "Фен tv". Там изкусителната Алисия представи новата си песен „Едва ли те боли” и показа стил с новата си модерна прическа, заради която много от светските стилисти я набедиха за двойничка на Виктория Бекъм. Причина да бъдат открити прилики между двете е и драстичното отслабване на Алисия след раждането, довело я до строга диета за... напълняване!

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds