След хита си „Един въпрос”, който още жъне успехи сред почитателите на поп-фолка, Ерик записа и клипира нова песен. Динамичното и модерно парче е с огнено звучене и предизвикателен текст. Музиката е дело на Василис Келайдис, аранжимент - Даниел Ганев, а палавият текст е написан от Дали Иванова и Борислав Иванов.

Видеото на „Русо гладно няма”, което ще се завърти в ефира на Фен ТВ още днес, е заснето в хотелски комплекс „Атлантик” – Симеоново. Любопитното е, че още след записите в студиото, Ерик и целият екип се отправят директно за снимките на клипа.
„Искахме да пуснем песента направо с видеоверсия – споделя Ерик. – Затова веднага след като приключихме със записа тръгнахме да снимаме. В един ден направихме и песен, и клип” – допълва певецът.

Във видеото Ерик „показва” нещата от живота на три обикновени момичета, които накрая успява да превърне в „супер мацки”. Момичетата са модели от агенция „Exground”. Режисьор на клипа е Ненчо Касъмов, стилист – Данчо Христов, перфектният грим е дело на Аделина, а за косите на моделите и на Ерик се погрижи Веси Евтимова!

Освен, че се сдоби с предизвикателно и интересно видео, „Русо гладно няма” е една от песните, на които Ерик залага в дебютния си албум, който до края на месеца ще бъде на пазара. Заглавието му – естествено, е „Един въпрос”.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds