Прямата по природа Софи Маринова произведе скандала на месеца в нашенския шоубизнес, след като избяга от "Пей с мен". Напористата певица направи правилния избор, като прецени, че няма място в това предаване. Предварително се сочеше, че тя е сред тримата фаворити.

Но после се разбра, че хората, които са й почитатели, не са сред зрителите на шоуто. И каквото и да правеше Софи, те все не го харесваха достатъчно. Така тя се възползва от ситуацията, уронваща престижа й и показваща как пуска есемеси срещу конкурентката си ДесиСлава.

От отсъствието на Маринова първа се възползва Кали, която се смили над дуетната половинка на Софи - Стефани, като й предложи да се присъедини към нея. Да не останат по-назад и други звезди се зарекоха, че ще позволят на Стефани да пее с тях. Резултатът не закъсня и Кали за пръв път оглави класацията на "Пей с мен" в сряда вечерта.

Друг скандал произлезе пак с това шоу, когато в студиото влетя Евгени Минчев, а пред погледа му попадна Тони Димитрова. Той я жегна, тя обаче предвидливо реши да излезе, вместо отново да се забърква в словесна престрелка, за която е ясно, че ще загуби от устатия Минчев. За разлика от миналия път, когато Тони нападна Ивайло Гюров, сега тя правилно изостави временно шоуто и изчака Евгени да пусне микрофона.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds