Депутат от БСП със сериозно влияние в правителството е новият любовник на Преслава! Певицата неотдавна се раздели с приятеля си - един от собствениците на "Син Сити" Петко Димитров. Според мълвата гаджето на фолк звездата я зарязал, след като научил, че любимата му имала вземане-даване с влиятелния политик. Друг вариант на клюката гласи, че пъл Преслава ,която била наясно с някои далавери на Петко, решила да му отмъсти и дори била заплашила, че ще му затворят заведениет.

Пред приятелки Преслава твърдяла, че нямала никакви чувства към депутата, но не смеела да му откаже, тъй като бил един от най-важните хора в държавата. Депутатът е над 40-годишен и е семеен.

Той се стараел всячески да прикрие сексуалните си отношения с изпълнителката и не се появява никъде около нея. Според мълвата Преслава била викана "на адрес", посочван от политика. Най-често срещите им ставали в елитни хотели, в стаи, наемани от трето лице, за да не се разчуе за аферата.

Депутатът имал сериозно влияние в новото правителство. Той бил и съветник на Сергей Станишев по важни въпроси, както и човек, отговарящ за финансите в партията. Преслава била наясно, че връзката се крепи единствено на сексуална основа, тъй като още в началото била предупредена от политика, че няма никакво намерение да се развежда.

Запознанството между певицата и депутата станало миналата година по време на предизборната кметска кампания. Преслава бе ангажирана да пее на няколко концерта на БСП и била омаяна от влиятелния политик.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds