ОПИТАХА СЕ ДА ОГРАБЯТ ТОНИ СТОРАРО


Голямото момче на поп-фолка Тони Стораро бе застигнат от лошата вест на път за важно интервю пред елитно българско списание.

Докато Стораро шофира, телефонът му звъни и от разговора става ясно, че е имало опит за влизане с взлом в жилището му. Оказва се, че извършителите на престъплението са се опитали да отключат вратата на жилището, но безуспешно. В резултат от настойчивите им опити се задейства охранителната система, на която реагират служителите на СОТ. Но когато пристигат пред жилището на Стораро от извършителя няма и следа. Не се знае кои са били похитителите. Постарадала е само външната врата на апартамента.

„За щастие нищо не липсва. Не са могли да отворят вратата. Дори не искам да си представям какво би било, ако бяха успели да влязат. Вероятно сега щях да имам само паркет” – сподели Големият Тони непосредствено след инцидента. – Явно човек трябва да се подсигури колкото е възможно по-добре, затова се замислям да застраховам имуществото си” – допълни той.

Изпълнителят на хитовото парче „Искам те за мен” бе възмутен от случилото се. Но това не му попречи да запази самообладание и да се върне към ангажиментите си.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds