ИВАНА ОТКРАДНА ДЕТЕТО МИ



Рядко виждам дъщеря си. Майката така е преценила. Просто не ми дава да общуваме. Боли ме, как иначе - някой да ти отнеме детето", сподели болката си Валентин, бившият мъж на фолк дивата Ивана.
За пръв път някогашната половинка на певицата разговаря с журналисти и сподели истината, която му тежи - че е лишен от правото да общува с 14-годишната си щерка Теодора. Валентин дойде на грандиозния концерт на бившата си любима в Пловдив в Панаирната палата и бе заклещен от репортери.

"Дошъл съм не толкова за шоуто, колкото да видя
дъщеря си., Не съм я виждал от Коледа, а в тази възраст момичетата растат с дни", изтърва се пред репортери Валентин. Той прегърна наследницата си и двамата отидоха да ядат сандвичи в очакване концертът да започне.

Ивана и Валентин са разведени от 7 години. Горе-долу от тогава певицата ограничава срещите на бащата с детето. Доскоро, когато малката живееше в Айтос, имали възможност да се срещат. От миналия септември обаче Ивана преместила момичето в пловдивска езикова гимназия. Бащата съвсем разредил срещите си с момичето. Чувал я само по телефона, и то веднъж в месеца - Теодора непрекъснато си сменяла номера, защото ползвала предплатени карти.

Таткото няколко пъти умолявал Ивана да му даде право да вижда дъщеря си по-често. Певицата се правела на учудена и му казвала, че няма никакъв проблем, но всъщност винаги взимала детето със себе си на концерти из страната и бащата на практика бил лишен от възможността да общува с нея.

"Валентин си е виновен. Той има ново семейство, години наред не ги поглеждаше, а сега като бившата му жена стана популярна, се сети, че има дете. Теодора се е отчуждила от него - обича го като родител, .но сега е в пубертета и явно няма особена нужда да го чува непрекъснато", коментират комшии в Айтос, където Валентин развива дребен бизнес.

Преди години двамата с Ивана дори щели да се съдят за попечителството на Теодора. В крайна сметка се разбрали.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds