АНДРЕА В КОЛАТА НА ПРИНЦ КИРИЛ


Атрактивната певица Андреа засне един от най-скъпите клипове, правени у нас, като лентата е с филмова визия и близка до духа на касовия хит “Недосегаемите”. Режисьор отново е Люси Иларионов, а оператори - Данчо Петков и Силвио Силвионов.

Видеото е в стил 30-те години на миналия век, актьорите гърмят с автентични автомати. Новият Ламбо на театралната сцена – Евгени Будинов, влиза ролята на дявола, който с целувка убива дамите. Покосена от дявола e и героинята на Андреа – сексапилна джаз певица, която умира на финала.

За първи път в клип “играе” и луксозният 6-метров кадилак от 1933-а година на Принц Кирил.

Топгримьорът Митко Коклин извайва ефектния грим на актьорите, включително и изкуствена глава, която засилва трилърската визия на клипа.
“В една от сцените маркуча, с който пръскахме кръв, се обърна към Андреа и я окъпа с червената боя. После цял час се опитвахме да я изчистим, за да продължим снимките. А една от най-запомнящите се сцени е как облечена с кърваво червена рокля Андреа лежи в купчина гилзи, злато и долари”, признаха от екипа на лентата, снимана в склад край Долни Богров. Лентата ще се завърти на екран до края на май.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds