Сексфолк-фурията Камелия взе драстични мерки по отношение на връзката си с по-малкия от нея Цветин. Миналата седмица певицата е изгонила с охрана дългогодишния си любовник, докладват техни комшии.

Звездата дели легло с него (и си плаща за това) десетина години и явно връзката им е окончателно изчерпана. Свикнал обаче да не работи, а само да обикаля около Ками ида се прави, че й асистира, Цветин се заинатил и въобще не желаел да се изнася от луксозното жилище. Той не можел да приеме факта, че вече няма да спи под една завивка с жената, мечта за хиляди български мъже.

Цветин оставал на улицата без препитание и подслон, факт, който ни най-малко не умилостивявал Камелия. След обяви, че чака чукане, предложенията към Камелия заваляха бързо и дори се стигна до предложение за брак. Нещо повече, мовата връзка, поне според Камелия, придобила доста сериозен характер. Предложението за брак, което получила скоро, я подтикнало да сложи край на досегашното си съжителство на семейни начала, от което печели само Цветин. За никого не е тайна (най-вече за комшиите), че когато мамчето Камелия я няма и се труди по участия в чужбина Цветин двига безкрайни купони и по нищо не личи да тъгува по отсъствието й. Камелия простила на няколко пъти изневерите от типа "за една нощ", но се оказало, че доста сгазил лука с мадама, коятто си потърсила правата от ...Камелия.

Решението накрая било взето.

Упорството на Цветин да се изнесе обаче принудило Камелия да извика на помощ няколко по-здрави приятелчета, които да асистират на господина да напусне заедно с багажа жилището й. Съседи споделят, че гледката била повече от грозна, защото те упражнили физическа сила срещу противящия се Цветин.

След принудителното му изнасяне Камелия сменила бравата на апартамента, защото не успяла да изтръгне от ръцете на доскорошния си любим ключовете и се опасявала, че ще го намери спящ на дивана си още същата нощ, прибирайки се от участие. Това вече се случвало много пъти досега и Камелия твърди, че не толкова чужството на жал, а липсата на време покрай участията са й попречили да изхвърли вече бившия любовник от дома си.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds