АЗИС БЛИЖЕ ЛЮБОВНИ РАНИ В ДУБАЙ


Азис е заминал тайно за Дубай, а предаването му по ТВ 2 върви на запис. Веднага след като се раздели с Китаеца, Краля на фолка решил да си почине с приятели и отпрашил към арабската държава.

Компанията е заминала малко след Великден и тези дни се очаква да се завърне. Азис се похвалил, че ще спи в 5-звезден хотел и дори една нощ мислел да се почувства като „принцеса" и да отседне в 7-звездния палат „Бурж Ала раб". Цената от 1300 евро на нощ не го притеснявала. Освен това изпълнителят на „Обичам те" се отдал на луд шопинг и пръснал хиляди долари за дрехи, обувки, бижута и техника. В Дубай цените са с около 40% по-ниски от Европа.

Приятели на звездата казват, че той много трудно приел раздялата си с Китаеца и имал нужда да замине на далечна почивка.

Азис си уредил билета в последния възможен момент. За да реализира почивката си, певецът снимал накуп десетина издания на шоуто си. В момента предаването тече на запис, всичките гости са минали през студиото в рамките на 3-4 дни. Това обяснява защо в последните издания на шоуто си „костинбродският славей" изглежда доста уморен.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds