БИОГРАФИЯ НА КОНСТАНТИН


 
Роден 17.07.'76 г. в гр. София в семейство на майка учителка и баща в системата на МВР. От малък се увличам от спорта и музиката. Постъпих в спортното училище на "Левски-Спартак" в 6-ти клас. Там и завърших средното си образование.

Казармата изкарах в ШВСМ "Левски", или както се казва - спортна рота през периода 95-96 г. Не след дълго започна и професионалното ми навлизане в музикалното поприще. До момента имам 4 албума. Печелил съм много награди от престижни фестивали, като най-ценни измежду тях са: 1-ва награда на журито "Пирин фолк 2003"; дует на годината 2005-06 г.; откритие на годината 1999 и т.н.

Наричат го Мистър „Черна роза” по едноименния хит, изстрелял го в орбитата на големите от попфолка. Баладите остават негова запазена марка и днес. Независимо от романтичния ореол, Константин е комплексен певец, с предпочитания и към бързи, ритмични, майтапчийски песни. Неотменна част от неговия разнообразен репертоар са и македонските песни. От любовта му с Райна се раждат три великолепни дуета - „Тежка диагноза”, „И това е любов” и „Ти си ми всичко”. През април 2006 Константин се прочува и като първият победител в реалити шоуто „VIP Brother”.

Издадени албуми:
1999 - „Черна роза”
2001 - „Върни се”
2003 - „Като сън”
2004 - „Червило”

Награди:
1999 - Награда на сп. „Нов фолк” - Откритие на годината
2003 - „Пирин фолк” - Първа награда на журито за песента „Айде, вземи тамбурата”
2005 - Годишни награди на ТВ „Планета” - Дует на годината с Райна
2006 - Годишни награди на ТВ „Планета” - Дует на годината с Райна
2006 - Годишни награди на ТВ „Планета” - Мистър „Планета”

Концерти зад граница:
САЩ, Испания, Италия, Турция, Македония

Хитове:
„Черна роза”, „Върни се”, „Несподелена любов”, „Като сън”, „По-спокойно”, „Айде, вземи тамбурата”, „Ти си само осми клас”

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds