ФЕНКА ТОПИ СТОРАРО ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ


Прокуратура и полиция са разследвали фолкидола Тони Стораро заради изнасилване 14-годишно момиче. Ученичката от столична гимназия била влюбена Тони в звездата на Диапазон ислед като той отказал да откликне на чувствата й, решила да го изнудва с лъжи в полицията.

Той сподели: "Беше преди няколко години, но още имам страх да не се повтори този кошмар. Бях натопен от момичето, че съм я изнасилил. Това ми създаде огромни проблеми - и в работата, и в семейството. Жена ми преживя много тежко този скандал, а аз се поболях. Скъсаха ме от разпити в полицията, прокуратурата ме погна. Само аз си знам какво ми причини всичко това", споделя изпълнителят на тоталния хит "2, 3, 4". Заради проблемите с фенките съпругата на Стораро и до днес изпитва ревност и недоверие към набезите на ученички към мъжа й. А Тони не спира да се кълне, че още е влюбен до уши в половинката си.

"Тя е ученическата ми любов - оженихме се тайно на абитуриентския ми бал. Не исках да я изпусна!", твърди Тони. Заради тайния брак родителите на булката после не искали да го видят месеци наред.

"Тогава, за да издържам семейството, започнах работа в турски ресторант за десет лева на вечер. А шест от тях давах за такси, за да се прибера", спомня си певецът. В първите години кариерата му не вървяла, но той стискал зъби и си казвал: "Ще издържа”.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds