СТОИЧКОВ ОТКРИЛ ПЕВИЦАТА НЕЛ


Легендарният ни футболист Христо Стоичков прояви селекционерския си усет и към таланта на певиците. Камата много харесал пеенето на търсеща известност изпълнителка в етрополската механа и горещо препоръчал на баща й да я заведе в София в някоя от музикалните компании. Така Стоичков стана откривател на младата звезда на "Съни мюзик" с артистичното име Нел. Момичето много усърдно послушало съвета на прочутия футболист, който бил на вечеря с други ловджии. Но решило да не се възползва от връзки, а да се яви на кастинга на компанията през 2007 г. За нейно учудване тя спечелила надпреварата и веднага е включена в топлистата на музикалната фирма.

Девойката с матов тен признава, че и друг път е пяла на Стоичков и компания, които предпочитали повече сръбските хитове.
Тя обаче се притеснява да каже какви бакшиши дава Камата за нейните песни. Нел обаче е категорична, че ловджиите на Стоичков винаги са доволни и оставят бакшиши. Момичето има невероятен успех за начинаеща певица с парчето си "Не крий сълзите си", а наскоро пусна и първия си албум - "Дай ми шанс".

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds