Бившият ресторантьор, лидер на кръга "Олимп" и банкер Славчо Христов, се впуснал в необмислен флирт с фолк звездата Ивана, разкриха присъстващи на зрелището.

Случката между банкера на Иван Костов и фолк звездата се разиграла преди около месец в столичен ресторант, където Славчо Христов кумувал на свой близък приятел и съсед на Командира. На сватбата пяла Ивана, която била малка част от сватбения подарък на кума Славчо Христов.
Мултимилионерът обаче бая прекалил с алкохола и решил да пусне чара си, разказват гости на сватбата. Славчо Христов насочил интереса си към Ивана, макар на стола до него да седяла съпругата му, естествено, окичена с диамантено колие. "Бате Сла-ве пръсна няколко хилядарки по Ивана, опита се да ги тъпче в деколтето й, но тя не му позволи. Накрая бузукито на Стояна беше препълнено с банкноти", описва гледката гост на сватбата.

Към края на купона Славчо Христов директно поканил Ивана да му гостува у дома. Фолк звездата обаче отказала тактично офертата, като обявила, че има друг ангажимент.

На гостите на сватбата направило впечатление и друг факт - че Славчо Христов ходи със солидна охрана. Цяла маса била отделена за гардове-те на приближения до Иван Костов бивш служител в телевизията. "Броят на гардовете надхвърляше дузина", казват присъствали на пищната сватба. За изненада дори на младоженците Иван Костов не се появил на венчавката.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds