ЕМИЛИЯ РОДИ МОМЧЕ


Коко Динев стана баща за трети път, поредната фолкпевица го дари с наследник.

Поп-фолк звездата Емилия стана майка в неделя. Тя роди момче, което бе кръстено Иван - на дядото по бащина линия.

Бащата на новоизлюпения наследник - популярният бизнесмен Коко Динев (собственик на футболен клуб Вихрен и на столичния ресторант "Кошарите") не скри радостта си от появата му.

Пълният абсурд е най-вече във факта, че според повечето светски медии у нас той все още няма развод с предишната си съпруга - колежката на Емилия - Анелия.

Преди това пък бе женен и за трета изпълнителка в бранша - Нелина, а сега има деца и от трите. Как ще я карат в това голямо и "сплотено" семейство, засега никой от тях не коментира. Факт е обаче, че и трите изпълнителки се разминават една с друга като непознати.

1 Comment:

  1. Jassie said...
    ЕТО ВИ КОМЕНТАР:

    1 АНЕЛИЯ И ДИНЕВ СА РАЗВЕДЕНИ И ТОВА НЕ Е ТАЙНА, ЗА КОЙТО Е ДОБРЕ ОСВЕДОМЕН. КАЗА СЕ И СЕ ИЗПИСА В ПОЧТИ ВСИЧКИ МЕДИИ, НО ВИЕ МАЙ СТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ НАЗАД С НОВИНИТЕ.
    2 ДИНЕВ НИКОГА, АМА НИКОГА НЕ Е БИЛ ЖЕНЕН ЗА НЕЛИНА, ВЪПРЕКИ ЧЕ СА ИМАЛИ ВРЪЗКА.И ТОВА НЕ Е НИКАКВА ТАЙНА, ОСВЕН АКО НЕ СИ МНОГО, АМА МНОГО ТЪП.
    3 СИНЪТ НА НЕЛИНА КРИСТИЯН НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДЕТЕ НА ДИНЕВ- НЕЛИНА НИКОГА НЕ ГО Е ПОТВЪРЖДАВАЛА, А БЛИЗКО ДО НЕЯ ЛИЦЕ КАТЕГОРИЧНО ГО ОТРИЧА.

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds