ДЕСИСЛАВА ХВАНА В ЛЪЖА СОФИ


"Пей с мен" и тази сряда не мина без емоции, след като в шоуто беше излъчен видео материал, заснет тайно от шпионите на предаването.

В него се вижда как неподозиращата, че я снимат Софи Маринова изпраща SMS с оценка 6, а между това и още едно "отлично" съобщение с нейното име, ясно се видя друго, вече изпратено, в което името е Деси, а оценката - 2. Невярващата ДесиСлава и всички в залта се питаха вярно ли е това и каква е причината Софи да действа по този начин с колежката си, особено след представянето на Деси и Мелинда в понеделник, когато с народните певици от квартет "Славей" изправиха всичи в зала "Фестивална" на крака. Ромската перла дори се опита да се измъкне с лъжа, но в крайна сметка къде със замазване, къде с помощта на самата "жертва" Десислава и други колеги звезди, Софи бе оправдана.

Зрителите обаче не простиха. За около половин час Софи Маринова и Стефани Спасова изгубиха доброто си моментно класиране и завършиха в дъното на класацията - с оценка 4,543 и осезаема разлика в сравнение с предпоследните в класацията Орхан Мурад и Ива Иванова, които се спряха на 5,227. Потърпевшата ДесиСлава, заедно с чаровната Мелинда, пък се изстреляха на първо място и спечелиха SMS битката тази седмица с оценка 5,562. Втори и трети завършиха дуетите на Камелия Тодорова и Даниел Каймакоски и на Кали и Любен - съответно с оценки 5,544 и 5,509. На чело в генералното класиране излязоха Миро и Дивна с обща оценка 5,605 от всички концерти до момента.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds