Най-новият албум на Преслава, “Не съм ангел”, определено може да бъде обявен за най-успешния в кариерата й до момента. Албумът излезе на музикалния пазар в края на 2007-ма година и за кратко се превърна в най-търсеното заглавие от каталога на “Пайнер”. Преди броени дни “Не съм ангел” на Преслава бе обявен от продуцентите на “Пайнер” за “Златен албум” по продажби. Това означава, че новото попълнение в дискографията на певицата е най-купуваният албум в последните 8 години.
До момента за “Златни албуми” са обявявани “Златна рибка” на Камелия и “12 диаманта” на Глория – и двата през 2000 г. Преслава най-вече е щастлива от факта, че въпреки нелегалното сваляне на песни от интернет, феновете си купуват оригиналния продукт. Тя споделя, че заслугата албумът да бъде толкова харесван, търсен и купуван е не само нейна, а на целия екип, работил върху него.
Сред песните, включени в албума са тоталните хитове “Моят нов любовник”, “Не съм ангел”, “Последен адрес”, “Водка с утеха” и други. “Не съм ангел” е четвъртия поред самостоятелен албум на певицата след “Преслава”, “Дяволско желание” и “Интрига”.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds