Едрогърдата изпълнителка се страхува да не загуби мъжа си, ако мине под венчило

Преслава е отказала романтично предложение за брак от възлюбения си Петко Димитров. Клюката реди, че собственикът на култовата чалга дискотека „Син Сити" се е обяснил в любов на едрогърдата брюнетка в навечерието на Великден, а речта му била придружена с диамантен пръстен и молба за ръката й.

Въпреки цялата романтика Преслава заявила на любимия си, че го обича, но все още не е готова да направи толкова сериозна крачка в живота си. Хитовата изпълнителка в момента е на върха на всички класации и затова държала първо да изживее славата си, а след това да гради семейство.

Наскоро хубавицата заяви, че мечтае да има дете, но това било само проекция за бъдещето. „Засега на първо място е работата, още ми е рано за сватба", споделила пайнерката пред приятелки. Освен това Прес-лава била притеснена от репутацията на Петко като пословичен женкар" и се страхувала, че в момента, в който му стане официална съпруга, той ще хукне по други жени. „Един мъж е твой, докато си любовница, а не жена", мъдро заключавала добричлийката.

Едрогърдата звезда бе зарадвана и от блага новина от професионален характер по празниците. От „Пайнер" официално обявиха, че новият й албум „Не съм ангел" вече има статуса „златен диск".

Това отличие се дава само на албумите, пласирали над 30 000 копия Въпреки поголовното пиратство, интересът към диска на Преслава бил огромен и реализирал невиждани до този момент продажби.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds