Емануела драстично смени русия си изглед с вид на фатална брюнетка. "Жалко, че в България много се гледа с каква марка дрехи си облечен и каква кола караш, а в другите държави не е така. Там те приемат по това какво правиш и дали си добър", въздиша певицата. Допълва, че е отметнала най-важното си задължение. Преди да бъде професионална певица, е станала майка. Синът й прави 9 години на 9 юни.

Ягодите

Емануела признава, че се грижи за фигурата си. Обича да ходи на фитнес и не пропуска сутрешните кросове. Смята, че това й помага повече за тонуса. Внимава какво яде, но е луда по ягодите и сутрин започва деня си с тези плодове, независимо кое време на годината е. Понякога ги заменя с череши, пъпеш или диня.

Отскоро се движи с "Мерцедес CLK", който струва около 300 000 лв. Преди няколко седмици обаче певицата впечатли с едно ферари. "Тази кола, с която се снимах, не е моя. Ферарито е на братовчед ми. Карала съм го и много ми харесва. Много ме кефи, но то е на жената на братовчед ми. Вярно е, че съм го юркала много пъти и с него съм вдигала супер висока скорост, но няма да кажа колко. Дано братовчед ми не прочете това, че повече няма да ми даде да се доближа до ферарито".

Още от малка тя обичала да се цапа с гримове. Не излизала навън негримирана дори когато трябвало да изхвърли боклука. "Наскоро майка ми подметна, че най-после съм си намерила професия, в която гримирането да е задължително".

Певицата със страхотните очи смята, че русото й отива. Била е с различен цвят на косата и е категорична, че черната отговаря най-добре на нейните представи за визията й. Заради артистичността обаче предпочита да експериментира, но най-вече с перуки.

Свалките

Признава, че в новия й клип тактиката на ухажорите да й дават бележки с телефонните си номера я забавлява. Но казва, че досега не се е възползвала от тези листчета в живота: "Имам много откровени предложения от мъже по участия. Аз се държа много свободно, усмихвам се и дори казвам "да". Всичко приключва дотам, защото после се прибирам и забравям".

После добавя: "Съвсем сериозно казвам, че напоследък харесвам само гейове, или поне метросексуални мъже. Те са много поддържани и нагласени и изглеждат добре, както се казва - мазни гъзарчета. За мен са толкова сладки и повечето са ми много добри приятели, а още повече че не са ме предали досега".

Твърди, че в момента няма мъж до себе си. Разделени са с бащата на детето, а трудно преживяла предателството на последния си приятел: "Ужас! Сега ми е много скучно, дори адски ми е скучно. Искам до мен да има такъв човек, който да ме кара да се чувствам щастлива и да поддържа тонуса ми. От друга страна, сега съм доста заета и нямам време за мъже, но трябва да направя нещо по въпроса. Надявам се, че все някога ще намеря мъжа на живота си. Все трябва да има такъв човек някъде по света".

Откакто е станала известна, много бивши приятели й звънят с покана за кафе, а преди това се правели дори, че не я познават. Има високи изисквания за човека до нея. Сигурна е, че този когото избере, трябва да я уважава, да е сериозен, да не я натоварва и най-вече много да я обича.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds