Нова телевизия е започнала тайни преговори с няколко популярни личности за ВИП брадър 3.

Покани са отправени към най-актуалната фолкзвезда Галена, нашумяла с интернет порното си, Евгени Минчев, алкохолизирания Чочо Попйорданов, Златка Райкова от „Островът на изкушението", футболиста Стойко Сакалиев.

Имало идея да влезе и скандалната синоптичка Божана Филипова – нещо като продължение на Венета Райкова от предния сезон.

Водят се разговори и с няколко „интелектуалци сред които Андрей Слабаков, Ваня Щерева, снобеещият водещ на “Библиотеката" Георги Тенев и др. Този път на всички бъдещи участници ще бъдат изплатени хонорари, и то стабилни. Говори се, че на Галена вече са били предложени рекордните 100 000 лева. Такава сума миналия сезон бе дадена на Азис. Младата певица била дала принципното си съгласие. Новият сезон стартира със сигурност На 19 септември. Датата не е избрана случайно - до този момент шоуто винаги е почвало тогава и суеверните началници, на които напоследък никак не им върви на рейтинги, искали символично пак да започнат програмата от този ден.

Интересното е, че първоначалните разговори със звездите се водят от Нова телевизия, а не от досегашния продуцент „СИА адвъртайзинг". Това продължава слуха, че е възможно третият сезон да бъде даден на Слави Трифонов. От Нова били ядосани още повече на Нико Тупарев, след като се оказало, че той ще прави риалити шоу и по Канал 1. Предаването пак щяло да е със знаменитости, които трябвало да се поставят в необикновена ситуация.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds