ИВЕНА ГОЛА


Без дрехи бе засечена да се разхожда червенокосата изпълнителка на "Ара мюзик" - Ивена. Това се случи на централната улица в столицата Белград. Изумените минувачи се чудеха дали сънуват или това наистина е реалност.

В действителност това е сюжетът на най-новия видеоклип на Ивена - "Женски номера". Режисьорското виждане за скандалната визия на огнената певица е на Деан Миличевич. С решението си той предизвика доста дискусии и различни мнения сред българските фенове, тъй като клипът вече се излъчва ексклузивно по Фен ТВ. "Скандален" е най-често срещаното определение.
"В клипа няма нищо пошло и неестетично", обяснява Ивена. "Това е провокация, която преценихме, че най-добре пасва на интересния текст, написан за мен от Теньо Гогов. В първия момент и аз малко се притесних да си призная, но смятам, че всичко е с мярка и се получи наистина атрактивен клип.", споделя сексапилната изпълнителка.
Друга част от действието в лентата се развива в хотел, но и там Ивена е без дрехи. Интересно е, че не са използвани статисти, а останалите участници са служители на хотела и при вида на голата бълкарка те "геройски" се справили с актьорската си задача.
На финала на клипа, след обиколката си гола, Ивена се прибира и се озовава в леглото си, където я чака ... русокоса красавица. "Бях леко напрегната как ще реагира приятелят ми на всичко това, но се надявам да разбере идеята. Още повече той присъства на снимките", каза талантливата певица.
"Женски номера" е по музика на Филип Милетич и Милош Роганович, аранжимент: Теодор Ташев, текст - Теньо Гогов и според всеобщото мнение се очертава като хит на лято 2008г.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds