Днес в светското шоу „Градски легенди” ще видите уникално интервю с най-фината дама от журито на „Мюзик Айдъл” –Есил Дюран.
В разговор с Вили Сечкова Есил разкрива повече за работата си по хитовото риалити шоу, както и за новите си проекти. Пред камерата на „Градски легенди” изпълнителката на хитове като „Есемес” разказва за началото на кариерата си и как работата й в скандинавските страни я сближава след време с Димитър Ковачев – Фънки.
Есил Дюран разкрива и интересен момент от биографията си, свързан с т.нар. „шолички”. Какво означават те и по какъв начин са вплетени в житието на певицата ще стане ясно тази неделя от 21 часа.
Пред Вили Есил Дюран ще разкаже и за зверската катастрофа, в която е участвала преди години. Певицата разкрива за първи път в ефир как е била спасена и как е преживяла шока от тежкото събитие.
В неделя екипът на „Градски легенди” ще изненада зрителите си и с новите коментатори на звездните интервюта. От тази седмица с нелеката задача ще се заемат Любомир Милчев – Денди и Емануела.
Денди нашумя с участията си в няколко хитови тв шоута. Иначе Любомир Милчев е писател, фотограф и колекционер на антични предмети. Има собствена рубрика в интернет портал и е желан консултант по въпросите на добрия вкус.
Денди се характеризира с фини маниери, богата обща култура и доза ексцентричност. За свое мото е приел девиза на Фердинанд - „Вярност и постоянство”.
Емануела е една от най-прогресиращите попфолк певици в момента. Дебютната й песен е „Нищо мъжко”, но напоследък придоби популярност с хитове като „Мили мой, ангел мой” и „Да си плащал”. Наскоро Емануела реализира и първия си албум, озаглавен „Запознай я с мен”.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds