Първата дама на фолка защити името си на най-голямата звезда в жанра с убийствено шоу по световен стандарт, което едва ли някоя нейна колежка скоро ще успее да повтори.

Заради нечовешкото напрежение около подготовката и изтощителната 3-часова продължителност, веднага след шоуто певицата се е сринала. Тя буквално се е строполила в гримьорната си. Звездата е била прикрепяна от дъщеря си, майка си и бозукарката Стояна, за да се прибере в пловдивския си апартамент. Ивана е лежала в стаята си 3 дни, а през цялото време е приемала витамини и фрешове, за да подсили имунната си система.

„Някакъв вирус ме удари 2 дни преди концерта. Нямаше как да отменя репетициите, въпреки че лекарите настояваха да отложа целия спектакъл. Това е немислимо за мен. Въпреки стреса и температурата се мобилизирах и издържах, а около концерта бях спала повече от 40 часа. Природата си каза думата и след края просто ми се губят моменти. Събудих се у дома си”, призна Ивана.

По тази причина след бляскавото шоу нямало парти. Певицата ще направи специален купон за всички хора, взели участие в организацията, да им благодари за професионализма.

Тя е доволна, че в момента, в който включила телефона си след 3 дни на легло, получила над 200 есемеса. А всички били бравурни, дори и най-големите й критици били безмълвни от респектиращото й шоу. Не вижданият концерт на мега звездата със сигурност ще наложи нов стандарт в организацията на подобен род прояви в поп фолка, категорични са специалисти.

Шоуто се проведе в палата 6 на Панаирния град. Повече от 2500 екзалтирани фенове скандираха името на своята любимка часове на ред. Звездата пя абсолютно на живо, партньори и бяха музикантите от „Ориент Експрес”. По време на концерта прозвучаха 40 песни – всички до един нейни хитове от годините.

Кулминацията на вечерта бе дуетното изпълнение на Ивана и осем годишната Изабел на тоталния хит „Дъжд от рози”.

Сцената на която певицта се качи за първото си лайф парти, бе 16 метра широка и 10 метра дълбока. 4-ри мултимедийни стени я опасваха от всички страни, а 7 плазми, оформени като зеница на око, допълваха МТВ усещането.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds