НОВИЯТ МЕРЦЕДЕС НА МИРА ПОСТРАДА


Новият Мерседес на Мира пострада по време на снимките на имиджовия клип към баладата „Не мога”, направени на каменна кариера близо до Перник. Силният вятър на няколко пъти събарял опънатата заради жаркото слънце тента и направил маса поразии върху лъскавото возило. След случката обаче певицата не правила трагедии, а с режисьорът Ники нанков се амбицирали още повече да направят добро „видео”. По-късно се наложило да се придвижат с камион и дори пеша по стръмните и каменисти пътеки за финалните снимки.
Чувствената балада, пропита от тъга, е по текст на Лора и аранжимент на Максим Горанов. Песента ще бъде включена в новата компилация на „Сънни”. Специален гост във „видеото” е един от най-добрите кавалджии у нас Недялко Недялков. В парчето става дума как героинята за пореден път се влюбва в неподходящ мъж и страда.
„Той ще е последният мъж, за който ще ме боли, а за него аз ще съм поредната”...
Мира е щастлива, че досега не е попадала на такъв човек, но пък това се еслучвало на нейни приятелки.
„Идеята е на продуцента ми Крум Крумов. Той искаше клипът да е по-мрачен, сивкав и да пресъздаде настроението на песента”, пояснява изпълнителката на „Ела”, която вече се качи на 4-то място в класацията „5 от 5” по Тв България – раздел попфолк.
В един от кадрите дори били нахвърляни около Мира опънати черни чадъри.
Красивата фолкдива смени две визии на снимките – едната – кожена, другата - ефектна и секси рокля на „Сисли”. Случило се така, че когато била с първата визия – с ботушите снимките били по време на най-голямата жега, а пък с роклята, когато доста захладняло и певицата направо треперела.
Стилистката Тони Йорданова и гримьорът Мис Бони били главните „виновници” за визията на „плейбойката”. „Ники Нанков ми каза, че след снимките за „Плейбой” вече ме вижда по друг начин”, обяснява през смях Мира.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds