БИОГРАФИЯ НА ДИМАНА


Име:Дими Костова

Артистичен псевдоним: Димана
Ръст: 164
Очи: Кафеви
Коса: Тъмно кестенява
Дата на раждане: 30 юли 1984 година
Роден град: Добрич
Зодия: Лъв
Любима певица: Марая Кери,Лили Иванова
Любима песен: Марая Кери-"Without you"
Любим мъж: Дейвид Бекъм
Любим актьор: Брус Уилис
Любим спомен от детството: Ваканциите и печеленето на конкурси и фестивали
Пристрастия: Музиката
Алкохол,цигари: НЕ употребява
Девиз:Обичай свободата повече от живота
Завършено образование: Музикално училище "КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ"(паралелка с поп пеене)
Музикални инструменти: Свири осем години на цигулка
Награди: Фестивали в Стара Загора; "Сезони" в Бургас през 2000 година
Международни награди: През 2002г. печели Първа награда на международден фестивал в италианския град Фивициано с песента "Фортисимо" на Рита Павоне
Първа записана песен и клип: "Към тебе тичам"(Пайнер)

Тайни за личния живот на Димана!

1.ПЪРВОТО ВЛЮБВАНЕ : Стана в 6-ти клас,по време на една ваканция при наши роднини извън Добрич.Той беше по-голям от мен-аз попринцип харесвам по-големи.Беше ни много забавно заедно.Изкарахме 2 години заедно,виждахме се през ваканциите,а през останалото време на телефонна любов.Много хубав спомен ми остана.

2.ПЪРВАТА ЦЕЛУВКА : Хубава беше,защото беше с любов.А и приятелят ми беше по-голям от мен и знаеше как да ме накара да се отпусна и да се почуствам желана.

3.ПЪРВИЯТ СЕКС : За първи път правих секс с втория си приятел,който също беше доста по-голям от мен-6години.Бяхме на море с моята приятелка и доста често ходехме в едно заведение.Един ден собственикът дойде при нас и се запознахме-много мил,внимателен човек.Спечели ме с държанието си,с уважението,което винаги ми е показвал.Ходехме заедно на плаж,правехме си разходки по плажа...И желанието за секс дойде съвсем спонтанно,без и двамата да го насилваме.Беше наистина красиво.

4.РАЗОЧАРОВАНИЯТА : Две са нещата,които страшно могат да ме разочароват-да не одобрява професията ми,която е най-важното за мен в момента,и да няма чувство за хумор-защото за мен то е едно от най-важните неща в човешките взаимоотношения изобщо.Аз самата много обичам да се шегувам и да се смея и не мога да си представя,че човекът до мен няма да е такъв!

5.ЛЮБИМА ПЕСЕН ЗА ЛЮБОВ : Любимата ми любовна песен е "БЛУС ЗА ДВАМА" на "Диана експрес", а харесвам също и "Ветрове" на Лили Иванова,както и "Финални думи" на Преслава.От моите текстове най-много ми пасва "луда обич ме изгаря",защото в любовта аз съм точно такава-много истинска и много страстна.

6.СВАТБАТА : Във времената,в които живеем,съжителството без подпис ми се вижда нещо съвсем норма

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds