ЕКСТРА НИНА ГОЛА- С ПЕТИМА МЪЖЕ


Екстра Нина ударно филмира песните от новия си, четиринадесети, диск „Мъжко момиче”, който излезе преди месец. Новият сингъл от него се казва „Нещо против”. Това е едно по-закачливо парче, на което фолк звездата се е спряла, тъй като иска да избяга малко от баладичния си имидж за лятото. „Нещо против” е със специалното участие на рапъра Маркиза, като текстът на Свобода Даскалова говори за свалка между двамата: „Нищо против нямам да се чупим. Нещо против спалнята да счупим?”, пее Екстра Нина в лятната си заявка за хит.


„Песента е малко фриволна и в ритъма на кючека, но все пак в това горещо време трябва да се отпуснем и да се забавляваме. Освен това хората реагират страхотно на „Нещо против” по участията ми. Реших, че не мога да я оставя без клип. Още на промоцията на албума в „Приказките” колеги ми казаха да не пропускам такъв хит.”, споделя певицата.
Видеото на песента е заснето в Рибарица в хотел „Каса домини”, където са направени и снимките за предните два клипа на Нина – „Не искам” и „Mirisem na nju”. Певицата е много доволна от страхотното отношение, което собствениците на комплекса са проявили към нея и екипа. По план „Нещо против” трябвало да се заснеме за един ден, но всички решили да удължат престоя си и снимките се превърнали в невероятен купон. „Съпругът ми Краси беше заминал в САЩ за две седмици и аз бях сама. Решихме с момчетата на Жоро Колев да си спретнем нещо забавно. Освен това с нас беше и гримьорът Мис Бони, с когото никога не е скучно. Именно той подхвърли идеята да бъда максимално разголена в клипа. Нямам притеснения на тази тема, но в случая доста се поизпотих. Снимахме в една баня, където трябваше да направим силно еротични кадри с петима мъже. Аз бях почти гола и за да не се види нещо съществено изчакахме стъклата на душ кабината да се поизпотят малко. Мисля, че с тези кадри ще поизпотим и зрителите. Даже в един момент казах на всички зяпачи да излязат, защото станах малко свенлива. Пък и омъжена фолк певица в компанията на чужди мъже, докато нейният е зад граница, е доста добър плод за жълтите клюкари и реших да не рискувам.”, шегува се Екстра Нина.


Като цяло във видеото на „Нещо против” ще видим една доста провокативна визия включително и Нина черна коса плюс загатната еротична история. Очаква се Жоро Колев скоро да приключи с монтажа и до 20 юни да е в ефира на „Планета”. До края на юни предстои и друга изненада от Екстра Нина. Всички знаят, че тя има три СПА центъра. Сега обаче певицата е решила да разшири своето амплоа на бизнес дама с отварянето на бутик. Той ще се намира в София на ул. „Дондуков” и ще се казва „VIP doll”. В момента текат ремонтните дейности. Екстра Нина е намислила доста изненади около откриването му. Дотогава и видеото на „Нещо против” ще бъде по екраните.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds