Четири чаровни дами стартираха снимките на новия видеоклип на попдивата ГлорияЕднопосочен път”. Кралицата на фолка избра за видеосесията царствените мебели на Bourgeois-d – собственост на бизнесдамите Рени Стоянова и Ваня Червенкова, великолепно пресъздаващи изящния стил и високата класа. Домакин на събитието бе собственичката на мебелна палата „Лабиринт” Рени Парушева, където протече сесията. Кампанията „Глория by Bourgeois-d” стартира с видеоклипа и в скоро време ще се появят билбордове на звездата върху елитарната марка мебели.
Кое обедини двете „М” – музика и мебели? Глория бе очарована от мебелната линия на Bourgeois-d, която е модерна и експресивна като песента й, отличаващи се от всички останали. Кралицата на попфолка Глория се оказа единствената подходяща да бъде лице на кралските мебели Bourgeois-d. Това е визията, която най-великолепно пресъздава блясъка и класата на звездата.
Любопитното е, че изпълнителката е сред най-страстните почитатели на мебелите Bourgeois-d и планира тотален ремонт на дома си. Ще го обзаведе в стилните бутикови мебели, изработени от висококачествени материали и камъни Сваровски, под вещото ръководство на дизайнерката Червенкова.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds