С впечатляваща промоция в София гласовитата Емануела представи първия си самостоятелен албум “Запознай я с мен”. Домакин на събитието бе култовият столичен фолк клуб “Биад”.
Хитовите песни от албума, съпроводени с чара, сексапила и непринудеността на Емануела осигуриха на присъстващите журналисти, светски личности и приятели едно емоционално и неспирно забавление. Изпълнителката на “Ара мюзик” показа висока класа - съчетание от перфектно тяло, смели тоалети и оригинално чувство за хумор.
Водещ на промоцията бе младият поп певец Крум. Той си пасна идеално със своята приятелка и колежка Емануела и двамата повдигнаха настроението на многобройните гости с веселите си диалози и дори “по-пиперливи” закачки. Специалният поздрав на Крум към “виновничката” за събитието бе изпълнението му на песента “Едно огледало”.
За представянето на всичките десет авторски песни от “Запознай я с мен” певицата с изумрудени очи заложи на два тоалета. В първата част тя се открои с червена къса рокля, а накрая завърши с тоалет, който накара присъстващите да затаят дъх. Емануела беше избрала супер ефирна рокля, цялата обсипана с ефектни камъни. За нея тя разказа, че е пристигнала ден по-рано от Италия, където майка й живее от години. А историята е, че докато била на гости на родителката си в Милано преди месец, Емануела забелязала роклята на витрината на изискан бутик и веднага била впечатлена от нея. И майка й решила да я изненада, като й купи въпросния тоалет – и като подарък за дебютния й албум. Модните спецове оценяват творението на италианския дизайнер на сумата от 5000 евро. “Не знам колко точно струва, но е факт, че тази рокля идеално пасва на темперамента и разкрепостеното ми мислене”, сподели през смях шеметната Емануела.
Специални гости, дошли да поздравят чаровницата и да се веселят на хитовете й, бяха Алисия, Джина Стоева, Джордан, Ивена, Пепа, Ерик, Румина, Виолета, Дарко, Румяна Попова, София Илиева и Ива Давидова. Сред присъстващите бяха забелязани и Мисис България Глоуб Мариана Маринова, топ водещата Венета Райкова, както и Мис България 1999г. Елена Ангелова. Емануела беше аплодирана и от текстописците Росен Димитров и Герго Милов, както и композитора Михаил Бургуджиев.
На сцената на обновения клуб “Биад” “компания” на Емануела правеше и голяма картонена фигура с нейния лик.
По всеобщо мнение албумът “Запознай я с мен” е най-хитовият нов албум на музикалния пазар в момента. Безспорен факт е парчето “Да си плащал”, което е тотален хит в дискотеките из цялата страна.


0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds