Припомняме ви, че двете изпълнителки са в тиха война от близо петилетка, след като навремето Ивана със замах свали от първото място самопровъзгласилата се за прима на фолка Глория.
Ваня Калудова, както всъщност е истинското име на мегазвездата от Айтос, постигна поредния си успех, с който предизвика гнева и завистта на Глория. Ивана спретна тричасово шоу в панаирната палата в град Пловдив. Залата събра близо 3000 фенове на звездата, които буквално изпаднаха в екстаз по време на концерта. Изпълнителката на „Шампанско и сълзи" поднесе на публиката 40 от най-хитовите си песни, като всичките ги изпя на живо заедно с оркестър „Ориент експрес".
Концертни експерти в бранша са категорични, че с това си шоу Ивана наистина е вдигнала мизата на бъдещите изяви на всички изпълнители.
Естествено, недоволна и силно критична към програмата била Глория, която гледала концерта на запис по телевизия „Планета". Надменната звезда от Две могили разкритикувала конкурентката си, че е не е направило нищо кой знае какво.
„Навремето още напълних зала 1 на НДК и не вдигнах такъв шум, какъвто вдигна тя, че е пяла в някаква си панаирна палата. То не бяха хвалби, не бяха приказки", иронично съскала Глория.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds