АНЕЛИЯ ПЛАЧЕ И ПЕЕ


Животът е шарен и докато едни се радват, пазаруват бебешки дрешки и черпят наред, други са тъжни и дори депресирани от този факт. Повечето жени се ужасяват само от мисълта какво й е на Анелия тези дни.

Ангелогласната певица получи вестта, че законният й съпруг Коко Динев и любовницата му Емилия са се сдобили с мъжка рожба. Това се случи, докато чернокосата певица беше на участие в Гърция и трябваше да преглъща сълзите си едновременно докато пее своите хитове. Присъстващите на партито по-скоро я наблюдаваха дали ще издържи и няма да рухне психически на средата на сцената, отколкото да се забавляват и танцуват.

Докато държеше скъпия си микрофон, поръчан от чужбина във времето на щастлив брак именно от мъжа й, Анелия се справи блестящо с ролята си да се прави, че животът е прекрасен, но когато участието й приключи и маската й падна, присъстващите видяха колко я боли. Унижението, което тя преживява, бе изразено в треперещ глас
и тонове сълзи, крито не успя да скрие, въпреки че бързо напусна клуба, в който пя, и отпраши за хотелската си стая, разказват очевидци.

Там само можем да гадаем колко успокоителни е изпила и колко салфетки са попили обилния й плач. Родителите на Анелия били много притеснени за, психичното й здраве и дори я насочвали към психотерапевт. Красивата фолк певица не можела да преглътне публичното унижение, на което я подложи съпругът й Коко Динев.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds