ТЕОДОРА СЕ ОМЪЖВА


Една от най-желаните жени в България - певицата с най-сините очи Теодора, съобщи, че ще се омъжва. Това ще се случи по време на осмото издание на Модна фиеста Албена, което ще се състои между 17 и 22 юни в курортния комплекс.

Гостите на най-голямото модно събитие ще имат възможността да се радват на прелестите на Теодора, която обеща гола да събира равномерен тен на плажа, като за целта се доверява единствено на слънцезащитните продукти на Garnier Ambre Solaire.
Над седемдесет известни модни къщи ще покажат своите последни летни колекции. "Парушев", "Ивенти", "Аристон С", "Кенсол", "Лизабел", "Макси", "Версия" и др.
Първият ден официално ще се открие най-новия хотел в Албена - Фламинго 3, като ревютата от плажа ще се пренесат и в морето.
Вторият ден е определен за Орифлейм, където на пясъка, пред всички гости ще бъде представен един ден от живота на някоя известна светска двойка. Дамата ще бъде масажирана с последната серия антицелулитни ампури на Орифлейм, където резултатът е налице до две седмици и не остават никакви стрии.
Третият ден традиционно следва обща закуска с NESTLE FITNESS - пълнозърнест пшеничен флейкс с много витамини и минерали, малко калории и превъзходен вкус. Всички заедно ще закусваме на плажа и ще следваме законите за природосъобразен начин на живот.
Четвъртият ден е обиколката с яхта на комплекс Албена, където на борда на същата най-сексапилните манекени на събитието ще намажат всички журналистки с автобронзиращото олио на Гарниер.
В продължение на пет последователни вечери в казино "Албена" ще се представят елегантните облекла, а сутрин са ревютата на плажни костюми и аксесоари на някои от най - атрактивните басейни на комплекса: "Орлов", "Мура", "Орхидея", "Арабела бийч", както и пред най-новия хотел в Албена - "Фламинго".

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds