ДЕСИСЛАВА С ДИВО РОК ИЗПЪЛНЕНИЕ


Mощен звук, ефектни тоалети и хореография разтърсиха зала „Фестивална” снощи на десетия ключов концерт в шоуто „Пей с мен”. Единайсетте дуета показа уменията си в пеенето на рок песни и зарадваха публиката с изпълненията си.

Първи на сцената излязоха Камелия Тодорова и Даниел Каймакоски, които вдигнаха на крака публиката с изпълнението си. След тях Миро заяви, че би искал всички да изпеят заедно песента „We are the champions” на Куин, но регламентът не го позволява. Миро и малката Дивна, която имаше рожден ден вчера, се представиха блестящо с малко помощ от Мариана Попова, която Миро покани на сцената. След изпълнението им водещият Камен Воденичаров се качи на сцената и заедно с Миро, Мариана и цялата публика изпяха „Happy birthday” на Дивна, която навърши 11 години.

Само няколко секунди по-късно публиката изпадна в див възторг, когато Десислава и Мелинда се появиха на сцената. Русокосата фолкпевица показа стил и темперамент като излезе облечена изцяло в кожа и типично по рокаджийски не спря да размахва стойката на микрофона. Зрители в публиката коментираха, че Десислава спокойно може да направи също толкова силна кариера и в рока. Кали, Любен и Стефани с ефектен балет и хореография пресъздадоха хита на Куин “I want to break free”. В ролята на Фреди Меркюри влезе Любен, който излезе на сцената, облечен като жена и с прахосмукачка в ръка. Каролина Гочева и Павел Михов „почукаха” на райските порти като изпълниха хита “Knocking on the heaven`s door” на Гънс енд роузес. Любо и Надежда излязоха с мотори на сцената и загряха още повече екзалтираната публика. Финалния акорд на концерта поставиха Наско, Ива и Б.Т.Р. с “Enter sandman” на Металика сред пушек, фойерверки и експлозии.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds