БИОГРАФИЯ НА МАЛИНА


Малина е родена на 7 юни в град Ловеч. Завършва ветеринарна медицина в гр. Стара Загора. Има издадени 2 албума - "Огнена звезда" (през 2001 г.) и "Малина" (през 2003 г.), има и два видеоалбума, които издава през 2003 и новият в края на 2007 година.

През 2000година Малина се изявява на сцената на"Тракия фолк2000" с песента"Любовна стерла". Това е и първта изява на сцена на младата певица,като част от голямото семейство на"Пайнер".
След известно време Малина има и свой първи клип-песента"Само ти".В него тя показва съвсем малко от въсможности си като танцьорка.Тази песен е и първият хит на Малина.
Излиза и новата песен"Луда светлина" с нейно видео.Внего Млина показва още повече от клкото в първият си клип.Песента за кратко време се налаго като хит.Съвсем скоро след това Малина предлага съвсем нова песен и клип към нея-"Дива страст".И двете песни са включени в копилацията "Диджей folk colection 7".
Малина участва и на коледният концерт на"Пайнер" на 6.12 в зала 1-НДК.

След кратко затишие Малина се появява отново с гръм и трясък.На музикалният пазар излиза дебютният албум на най-пластичната певица,Малина-Огнена звезда.Заглавната песен "Огнена звезда" става хит след заснемането на клипът й.Малина отново се доказва В него е включена и песента"Да или Не",в която рапира за първи път Dj Джери. Тази песен се приема най-добре и за това се прави и ремикс на който се заснима и видеоклип.
На нагрите на"Нов Фолк",Малина взима приза за най-оригинално сценично присъствие.
Вторият ремикс е за една не забелязана песен,но страотена-Музика.Снима се и видеоклип на тази песен,нещо невиждано до сега.В него участва и Анди,а Малина танцува като богиния До се га веновете не са я виждали теко да "Кърши"снага.
Новата песен на Малина-"Само миг" се налага като мегахит за кратко време.Клипът е неворятен- на световно ниво.Покорява класациите за броени дни.

Малина граба за втори път награда най-оригинално сценично присъствие,но не се явава на сцената в зала 1-НДК.Феновете са разачаровани,но доволни.
Излизането на новата песен-"Ела" се налга като хит чак когато излиза неговият клип.
Песенат"Обичам лудо"става една от хай-горещите песна за лято 2002.Клипът е не обикновен, различен от всичко досега.Малина танцува по-добре от колкото в клипът на"Музика".
Излиза кипът на"Ела",песента става хит.
Новата песен на Малина-Обичай ме" е страхотна,но оше не е хит.Дано стане!
На концерта по случей 1 година ПланетаТВ,Малина надминава себе си.Танцува страхотно,а песента "Обичам лудо"вече има и ремикс.

2003 година започва доста успешно за Малина. През май месец излиза клип на песента "Леден свят", която за кратко време се превръща в хит. В разгара на лятото излиза и вторият самостоятелен албум на Малина, който певицата е кръстина на своето име. През юли месец излиза поредният хит на певицата - "Само ме обичай" и за кратко време песента покорява класациите. Междувременно "Пайнер" издават на ДиВиДи най-големите хитове на звездата. През октомври излиза поредният клип от "Малина" - "Тръгвам си", който също доста добре се възприема от публиката. По нова година излизат и последните клипове от новият албум "Любовта е..." и "Кажи 'Обичам те'"

Годината е 2004, също доста успешна за Малина. През лятото взима участие в първото турне "Планета Прима", когато взривява публиката с невероятно шоу. След кратко затишие Огнената звезда представя своята нова песен "Какво направи с мен" на концерта по случай 3тият рожден ден на ТВ "Планета". За кратко време е тотален хит и е включена в актуална компилация на "Пайнер".

През 2005 година Малина реализира 2 успешни дуета с Азис - "Не знаеш" и "Искам, искам". Първият излиза през пролетта в "Пайнер Хит Сезони - Пролет" и се сдобива с клип през май месец. За втора поредна година Малина е поканена за участие в турнето "Планета Прима 2005". Типично за нея през лятото издава поредният разтърсващ хит - "Нека да не знам". Месеци наред парчето е сред най-слушаните. В края на октомври излиза новият дуетен клип с Азис - "Искам, искам", по-късно е създадена и компилация с това име.

През 2006 традицията продължава и в началото на пролетта излиза третият дует на Малина и Азис - "Черните очи". Песента е тотален хит месеци наред... Малина отново взима участие в турнето на Планета. През юни реализира самостиятелната си песен "Студ". Баладата покоря сърцата на феновете и дори през лятото е хит. Малина не остава чужда от стилът си - на бързите парчвта и така през август излиза "Страст". Отново се представя със брилянтно шоу на турне 2006 и на концертът "Планета Мура Мега". В края на годината излиза "В тишината...".

След дълго затишие Малина с пълна пара продължава да жъне успехи. През юни и юли излизат тоталните хитове "Още палиш" и "Друг път", които и до сега са сред най-слушаните. Отново Малина е сред звездите на турне 2007. Представя шоу с балет "Веда Джуниър"... което ще се помни дълго. През ноември се появява второто ДиВиДи на звездата "Best DVD Sellection 2".

1 Comment:

  1. veselina said...
    mnogo si xubava pesnite ti sa vinagi mnogo xubavi tansubaw mnogodobre ti si nai dobrata ot vsi4ki ti si nomer 1 i azis sawto mnogo zrave na teb i na tvoiata familia c mnogo obi4 tvoia po4itatelka

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds