ТЕОДОРА ПРИЗНА ЗА СКАНДАЛ С АЛИСИЯ



Теодора най-накрая призна, че между нея и Алисия от дълго време цари конфликт. Синеоката фаворитка на шефа на “Диапазон рекърдс” изплю камъчето, че двете с “българската Виктория Бекъм” били неразделни навремето. Двете най-добри приятелки обаче в един момент охладнели една към друга, сподели тя в предаването на Борислав Иванов “Ексклузив” по БГТВ, но отказа да разкрие причината за настъпилия в отношенията им лед.

Според хора от фолксредите обаче не само Алисия има проблем с обявената за певица на 2007г. Причината, поради която повечето колеги на Теодора я ненавиждат, се крие в това, че синеоката амбиция е в интимни отношения с продуцента си Ненчо Касъмов. Самият той дава мило и драго, за да лансира протежето си.

Самата Теодора пък демонстрира невероятно самочувствие в студиото на Борислав Иванов, с което предизвика недоволството на зрителите.

Няколко дни по-рано пък Кали се изгаври публично с колежката си. В предаването “Пей с мен” тя съвсем искрено се изсмя на това, че Теодора е певица на годината на “ФЕН ТВ”, вместо звезди от ранга на Софи Маринова, Бони и ДесиСлава.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds