АЛБЕНА С ДЕБЮТЕН АЛБУМ


Атрактивната изпълнителка от каталога на Диапазон Рекърдс Албена е готова да зарадва почитателите си с първия солов музикален проект в нейната кариера.

На електронната поща на Албена - albena@diapasonrecords.com - постоянно се получават запитвания от фенове за това кога талантливата певица ще издаде албум. Ето го нейният недвусмислен отговор:
„Албумът ще е готов до края на месеца. Работих върху него дълго време, но държах всичко да е на ниво. Изключително много държа на качеството. Искам всяка песен в албума да носи послание, което да достигне до моите почитатели и да накара хората, дори и онези, които не ме харесват, да се заслушат и да открият истинската Албена” – развълнувана сподели певицата. „Все още обмислям заглавието. Нека бъде изненада” – продължи тя.

Изпълнителката с невероятен глас е почти готова с подбора на парчетата. Част от тях са вече добре познати на публиката:
Безспорният хит „Сделка или да” в изпълнение с Шевчет, разтърсващата балада „Къде си”, както и последното клипирано парче на Албена „Boom boom sexy”. Интересно е, че балканската звезда Шевчет не само е дуетна половинка на Албена при изпълнението на „Сделка или да”, но той е авторът на музиката и аранжимента към това парче, както и към „Boom boom sexy”.

Другите песни, които ще бъдат включени в албума са характерни за стила на Албена. Всяка една от тях е завладяваща и притежава звучене, достойно да я превърне в хит.

За реализацията на албума гласовитата изпълнителка си сътрудничи с утвърдени текстописци, аранжори и композитори, като по този начин обещава на публиката един качествен продукт.
Той ще излезе на пазара скоро - в края на месец май.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds