Фолкпевицата ДесиСлава сякаш старее с всеки изминал ден, коментират я злостно в чалга средите. От младото и нежно някога лице на звездата, днес няма и помен.

Макар певицата да ползва последните тенденции в борбата против бръчки, уви, положителен ефект няма. Маските с водорасли, скъпо струващите кремове и масажиращи процедури явно също остават безсилни срещу следите, което оставя времето върху лицето на Деси.

Благодарение единствено на силните макиажни трикове фолк дивата успява да си придаде свеж и младежки вид на публични прояви. ДесиСлава бива гримирана близо 1 час от двама гримьори преди всяко нейно участие. Изпълнителката на „Мъжете всичко искат" почти избягва да се показва извън домът си, без да се е гримирала.

Деси два пъти си е подлагала лицето на лифтинг. Русокосата сексбомба си е правила скъпоструващите пластични процедури в Испания. Явно обаче ефектът и на лифтингът не е дълготраен и качествен, ако трябва да съдим по сбръчканото лице на певицата.

Фенове на звездата обаче контрират слуховете, че тя изглежда възрастна. „Та Деси е на 30 години, направи ги преди месец. Как искате да изглежда, след като живее толкова натоварен начин на живот, предимно с нощни изяви в задимени помещения. Все неща, които се отразяват на кожата", оправдат бръчките по лицето на ДесиСлава нейните почитатели.

1 Comment:

  1. Nikolay said...
    На снимката, която сте показали, ДесиСлава изглежда сбръчкана заради гримасата, която е направила. Освен това, тя все още не е на 30г. Родена е на 07.03.1979г. Ако можете да смятате, би трябвало вече да сте разбрали, че в момента тя е на 29г.

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds